Måndagen den 27 april 2009

Ciao!
Var på utbildningskurs idag inför sommarjobbet som jordgubbsförsäljare utanför Maxi. Och det gick bara bra, nu känner jag mej mer säker i mitt jobb och så, men är ändå lite nervös, inför den 21 maj som är min första jobbdag.

Gick med Felix och David en stund på stan innan efter skolan. Vi gick och åt på Torggrillen (fast jag åt inget) och det var kul! Hahaha för jag skulle nämligen gissa vilka 3 i klassen (alltså ES1a+b) som jag trodde att dom tyckte var jobbiga!
Jag fick 3 "livlinor":
Ring en vän. (ehm, ah :P)
Fråga publiken. (Det roliga med det var att vi satt ute och att det satt en familj några bänkar bakom oss, det var alltså "publiken" x''D)
och 50 50. (Där de sa en inriktning som det inte var av dom 3 som jag skulle gissa på)
Nåväl, detta låter väl helt snurrigt, minns bara att jag satt med huvudet ner i bordet till slut och asgarvade! Seriöst, vilka ideér, HAHAHA! Det gjorde min dag alltså! Jag gissade faktiskt rätt på vilka dom 3 var också :P
Jag tycker det är så mysigt att umgås med er faktiskt, ni är så snälla och ja, jag skrattar alltid i ert sällskap :')

Konserten på musikskolans Landa Café med gitarrorkestern idag gick bra.

Jag håller på att lära mej Exo-Politics på gitarr nu med Muse. Love it! Och den är rätt lätt med att spela, och den är rolig med!

Ja, imorn blir det inget repa med bandet för David ska till stockholm efter första lektionen och spela med sitt andra band.
Jaja, lycka till till honom då :D
Har ingen italienska på hela veckan heller, gött det!

Cheers

Lördagen den 25 april 2009

Ciao!
Helg igen, och med det så har jag mer tid att skriva i bloggen. I veckan har jag gjort mycket, har alltid nåt att göra, som vanligt. Det kanske märks.
Men det har varit en bra vecka efter lovet!


I torsdags så var jag med Felix, Kikki och Matilda efter skolan en sväng, sen skulle egenliten Felix och David ha en cheeseburger tävling på McDonald's, men David skulle repa med sitt band så han kunde inte vara med, så Kikki och Felix hade tävlingen istället! Det var kul, haha! De köpte 6 st cheeseburgare var, och med det så blev det oavgjort.
Jag var stolt åskådare och fotade lite denna kväll på dom :P

I fredags, alltså igår, så var jag med Kikki, Felix och Jessica, hemma hos henne i sin lägenhet och hade kul! Vi var rätt flumma. Jag och Kikki gick ut med Theodore, Jessica's hund runt 21.30, medan de andra 2 latisarna var kvar i hennes lägenhet. Och när vi ko tillbaka efter en timmes promenad nästan, så hade dom bytt kläder med varann! Hahah! det var så kul kan jag lova xD
Kikki lagade sedan mat åt oss runt 23.00, (brända) falukorvar, pasta och sås! Men det var gott ändå! Så duktig är hon :D
Vi lyssnade på musik och körde Sanning eller konsekvens ett tag tills vi insåg hur trötta vi var. Vi halvsov i Jessica's soffa, och lite innan 02.00 gick jag hem. Fast egentligen blev jag hämtad av mamma.

Ja, det är väl ungefär så det roligaste av veckan har sett ut. Det har varit strålande väder och vi har suttit ute och myst på gräset på rasterna i skolan :) Hoppas vädret håller i sej!

På måndag ska jag ha konsert på musikskolan med gitarrorkestern 18.30.
Jag ska också på utbildningskurs inför sommarjobbet 12.30, vilket menas med att jag missar antagligen ensemben som är 13.10. Fan! Det roligaste på veckan, lixom >.< Hoppas det inte tar för lång tid, den där utbildnings grejen.

Vi var på Wafab Bil här i stan idag, (familjen) och kollade på ny bil, yeah! xD
Och nästa helg är det valborg! Måste hitta på nåt nice med någon då! Iaf på torsdag och/eller fredagen, för på lördag morgon drar familjen till Helsingborg! Pappa ska på såndär klassfest, återträff. Så det blir ju nice det med. Hoppas jag kan träffa Malin en stund då :)

Ja, inläggen blir långa om man inte har skrivit här på några dagar :P Men nu fick jag väl med det mesta/viktigaste.


Jag kom just på att jag har snackat om att lägga upp en video med vårat svenskaprojekt, Äktenskapsförbryterksan som vi gjorde i slutet av mars. Ja, den har inte kommit upp än beroende på att jag inte har fått den än p.ga olika anledningar. Men nu har Anno den på sin dator så jag ska be att hon skickar den! Så den ska så småningom komma upp på youtube så får ni se vilket härligt arbete vi gjorde :D

Måste bara tillägga att jag totally älskar er estet <3


Cheers

Tisdagen den 21 april 2009

Ciao!
Övade med bandet idag, det var nice, som vanligt!
Vi har nu kommit till den punkten att man ska börja knapra ihop en text, med ett bra budskap, men inte ett "normal budskap" som; kärlek, och sånt. Så ja, det är inte det lättaste.
Men bara för att komma igång och så så skrev vi en random-text på svenska, helt jävla random kan jag lova! Hängde inte ihop ett skit, fast med så många stavelser och så som behöves då, lixom.

Sen spelningen på Södermalmsskolan här i stan gick bara bra! Det var nice, det med :P

Allt som händer har en mening, har jag kommit på. Eller, jag har ju märkt/vetat det länge. Men det visar sej mer och mer för varje dag, det är lite läskigt faktiskt.

Cheers

Måndagen den 20 april 2009

Ciao!
Okej, är det inte lite irriterande med ett "Ciao" som början i varje inlägg? Vet inte varför jag börjat med det, så har det bara blivit så automatiskt nu. Jaja, dålig fantasi? Eller nåt. Nåväl...

Idag började skolan igen efter ett minst sagt, tråkigt lov...! Det var så kul att träffa alla igen.
Och en chokerande nyhet var att vi ska ha konsert imorn på en av högstadieskolorna här i stan, med ensemblen på skolan, då.
Som tur är så är det ju med våra jazz/blues låtar som vi redan har uppträtt med en gång i skolan för några veckor sen som man kan, någerlunda.

Och nästa måndag, den 27 april så ska vi ha konsert med gitarrorkestern med :)
Då är det även utbildningskurs på Maxi för sommarjobb att sälja jordgubbar. Jag är lite nervös inför att jobba där faktiskt :P Men det ska bli kul, och det lönar ju sej!

Och på tal om gitarr, jag vill ha en av Matt's signaturgitarrer... åh, jag är verkligen så avundsjuk på dom som har så mycket pengar. >.<








How would I ever dare to tell you the truth?
To tell my feelings for you?

Cheers

Söndagen den 19 april 2009

Ciao!
Imorgon börjar skolan igen :) Jag har faktiskt längtat lite.

Jag drömde en halvunderbar dröm inatt.
Det var att jag och några kompisar skulle på en Muse konsert i Karlstad i Löfbergs Lila Arena, och The Ark var förband. (tänk om det var så på riktigt) i alla fall, skulle The Ark spela på den stora scenen (det var 2 scener) och vi trodde att Muse skulle spela på den lilla, dom som var huvudbandet. Så vi ställde oss där istället så vi kunde så längst fram så vi typ missade The Ark, trodde vi att vi skulle göra. Men det visade sej att Muse skulle spela på den stora scenen också (som tur var) men då fick vi trända oss fram så vi kom längst fram, fan..! Hehe...
Sen kom The Ark då, och då nångång så var allt helt omgjort, det såg ut som i Christinateatern här i stan, med sittplatser, vem orkar sitta på rockkonsert? Iaf, vi gjorde det. Ja, sen spelade dom lite, sen mitt i allt så kom Muse till slut! Jag och mina vänner blev helt crazy! Vi skrek massa! Och dom körde Dead star, sen var det nåt break mitt i allt, haha.. Matt bara gick omkring där som om "vad ska jag göra". Iaf, sen körde dom The Groove och gick in på Hysteria. Det var en nice version kan jag säga xD Sen kom Ark igen efter ett tag, skuumt, vi ville ju se mera Muse wtf xD Efter ett tag så kom Agnes Karlsson (från Idol) in och skule köra nån låt! Hon skulle sjunga Hallelujah. Ja, lite sjuk var det. Och inget mer av Muse fick vi se heller :( jaja, drömmar är skumma!

Så när jag vakna så fick jag för mej att jag skulle se på ett liveframträdande med Dead Star! :D

Jag kollade upp lite Muselåtar innan på tab; Eternally Missed, Sunburn, Crying Shame och live introt på Bliss.
Så nu håller jag på att lära mej dom! Jag ääääääälskar introt på Sunburn! Det är inte såå svårt egentligen (på gitarr snackar jag om nu alltså) det är bara att det går rätt fort :P

Igår var jag med Anno btw, det var mycket kul! Vi cyklade ut till skärgården, sen kollade på film i hennes lägenhet och åt godis. Sen gick vi ut till en lekplats på en skola, hehe. Men vi hade riktigt kul!

Lägger upp ett liveframträdande med Sunburn - Muse, bara för att jag fortfarande älskar introt och för att det är det jag håller på att lära mig nu. Och i denna video är det gitarr i början, vilket det inte är egentligen, det är piano på skiv-versionen.

Cheers

Torsdagen den 16 april 2009

Ciao!
Ja, idag skulle det egentligen bli en rolig dag om det skulle bli som planerat.
Men dagen med att vara med vännerna som det står om i inlägget nedan blev flyttad till fredag. Ännu bättre,
kunde man tro... Kära Jessica som vi skulle vara hos har blivit sjuk - igen, och helgen kommer väl bli förjävla tråkig precis som förra när jag kunde varit i Stockholm ist. Nu blir det bara till att sitta hemma och tråka igen om inte Jessie kan va med mej imorn i Karlstad.

Jag tänkte några dagar innan påsklovet: detta kommer bli det bästa påsklovet på länge!
Jag tar tillbaka det.
Detta har varit det värsta påsklovet på jävligt länge.

Ingen vill känna den sorg jag känner nu, faktiskt. Det är fan inte kul när man sett fram mot 2 skitroliga saker under ett LOV, så händer inget utav det! Det ena för att man själv är assjuk, det andra för att en kompis är sjuk!
Seriöst, vad är det för värld man lever i.

Jag har smärta i mitt vänstra öra, tog ännu ett nytt hål i det igår. Så nu har jag 2 st i mitten av örat, och det gör ont som in i helvete, det nya. Måste träffat en nerv eller nåt. ååååh paaain.
Pain inside of me too.

Jaja, hoppas folk har det roligare än vad jag har nu. Nu vill jag bara ha skola, förfan! Så jag kan få träffa mina kära vänner i estet igen.

HELA MIG!

you will suck the life out of me.

Cheers

En bild på människor som jag saknar just nu.

Söndagen den 12 april 2009

Ciao!
Idag är det väl en helt vanlig dag som alla andra. Vädret är hur fint som helst och det är 15 grader ute. Det retar mej lite att jag inte kan vara ute med några vänner eftersom att jag måste bli helt frisk först. Men jag mår mycket bättre nu!

På torsdag blir det antagligen att vara med några goa vänner, om alla kunde då så skulle vi ses då. Jag längtar! :)
Och imorgon ska familjen kanske till Karlstad med. Jag behöver inkassera nya kläder b.la.

Igår gick Jesus Christ Superstar på tv, vi kollade på den. Sen gick en liveinspelning från JCS uppsättningen i Malmö i vintras på radion, (den jag var och såg) så den lyssnade vi med på. Sen har väl hela familjen mer elle mindre gått och nynnat och småsjungit på de låtarna, dom är ju SÅ BRA!
Mamma och pappa beställde även låtarna från JCS i Malmö från cdon.com som nu kommit ut på skiva :)

Jag var ute och tog lite vår bilder igår, jag ska redigera dom när jag orkar och har tid, men just nu känns det ganska värdelöst att sitta vid datorn när det är sånt fint väder.

Jag saknar Muse.

Cheers



Fredagen den 10 april 2009

Ciao!
Ja, idag skulle man egentligen åka till Stockholm och träffa Teresia. Men, fan heller. Såklart att min förkylning ska förstöra allt. Jag som hade sett fram emot detta såå jävla mycket! *cry*
En förkylning kommer aldrig lägligt!!! Fan aså -.- Det har ju knappast heller blivit nån förbättring, det är mer än en vanlig förkylning, typ. usch!

Långfredag idag, låång dag i sej idag, har inte varit ute ett skit för jag vill/ska inte bli sämre nu alltså. Ska vara med mina kära vänner i veckan så jag måste, MÅSTE och SKA bli frisk tills dess!
Gött med påsklov iaf :)

Nu ligger filmningar och ett bildspel från Estet 2:ornas uppsättning av Jesus Christ Superstar uppe på youtube.
April 2009.


Jag lägger upp bildspelet här på min blogg, och filmningarna från musikalen finns på min sida på youtube.

Cheers

Måndagen den 6 april 2009

Ciao!
Ja, gött med skola nu igen faktiskt. Mindre gött att man råkat på en liten förkylning (som jag för allt i värdlen hoppas på att den INTE ska utvecklas och bli en sån jobbig en) som jag hoppas då ska gå över snarast, för på fredag bär det av till Stockholm :D Och sista veckan innan lovet i skolan vill man ju inte missa.
Jag får leva på Ibumetin o.sv.

Anyway, det var himla trevligt att komma tillbaka till skolan igen, bortsett från förkylningen/halsont.
Vi tränade lite på Felix nya låt, vi musikgruppen (utan mikaela) lite grann efter ensemblen innan. Och imorgon blir det mer öva :D

Jag hoppade gitarrorkestern innan för att ta det lugnt och vila, så jag roade mej med att kolla på HAARP med Muse för att koppla av en stund. Muse är bra till allt! Och jag lääääängtar ihjäl tills de släpper alla biljetter till Europaturnén! De måste bara komma hit alltså, annars tar jag mej till dom, helt enkelt.

Jaja, nu ska jag väl snora vidare. uuh :(

Cheers

Fredagen den 3 april 2009

Ciao!
Jahapp då har man fyllt 17 nu då, 1 april :)

Ja, jag är rätt dålig på att skriva här, men denna vecka har det varit mycket, som sagt. spelningen i rasthallen med ES1 i tisdags gick jättebra, likaså med Stråkorkestern onsdagen därefter.

Och i torsdags var jag med jessica, anno, david, felix och rasmus en stund :) det var, rent ut sagt skitkul och huuur underbart som helst!!!!! :) jag ville inte att dagen skulle ta slut. jag saknar den dagen och er människor <3
såklart att det ska vara helg när man saknar allt o alla som mest... hehe.
ja, nog om det.

om en vecka idag är jag i stockholm hos teresia :D ska bli såå kul! :D vi har inte hörts av på ett tag, men det är inte så lätt när det är så mycket som händer nu i skolan. men nu har du lov din lille jävel :P :D

jag ursäktar att jag har varit en dålig skrivare här senaste veckorna, men ah, mycket i skolan.
och imorn blir det gitarrorkester-"läger" från 10.30-14.00 ca. nice!

lägger upp lite bilder från veckan som varit :)

Cheers


ena delen av ES1 musik uppträder. Mikaela och Dennis sjunger.


E S T E T <3


på väg hem från skolan en vårdag i veckan.


David och Felix från torsdagen den 2 april. Era underbaringar lixom :)

RSS 2.0