Söndagen den 31 maj 2009 - La Estet Festival 29-30 maj

Ciao!
Just det. Nu är Estet festivalen avslutad för detta år. Första gången för oss 1or :) Underbart var det, kul, och allt!
Vi hade 2 dansföreställningar på fredagen (jag dansar med estetiska verksamheten på skolan) och uppträdde med ensemblen en gång på både fredag och lördag.
Det var sån stämning, känsla, spelglädje, ja, allt. Känslan är obeskrivlig (alltså tänker jag inte försöka att berätta hur fantastiskt det  var att stå där på scen dessa 2 dagar) hur kul det var!
Jag uppträdde för första gången med elgitarr (och sjöng samtidigt) och det gick jättebra :D

Fredag efter estet festivalen så var jag med Jessica, Felix och Mickan hemma hos Jessica en sväng innan vi drog ut och skulle röka vattenpipa på ett dagis som är rätt nära Jessica's lägenhet, runt 23.00.
Ja, det var lite kallt, men vi hade med oss filar och täcken :D Innan vi gick dit så mötte jag och Felix David som hängde på ett tag :) Ja, vi hade himla mys.
Sen gick vi tillbaka till hennes lägenhet igen och lagade wok, kollade på film och så. Jag drog hem runt 02.00.

Lördag efter estet festivalen var vi ett gäng på stan, rättare sagt jag, Matilda, Micaela, Jessica, Felix och Sofie. David var med en stund med men sen skulle han dra hem.
 Först gick vi och käkade innan vi drog oss mot, ah, bredvid Gästhamnen om man kan säga så. På en slags stenbrygga som gick längs marken vid vattnet satt vi på och rökte vattenpipa, från ca 19.00 - 23.00. Och då begick vi oss mot stan där det var såkallad "Fastingen" som är en gång om året här, det innebär alltså typ tivoli.
Sen stack vi hemmåt vid 01.00.

Lägger upp lite sköna bilder sen helgen :)
Tack estet, ni är bääääääst!<3


En scen ur ES1's revy


Mys på kvällen ute på ett dagis


Jag och Mia som våran roll i dansen. Geishor. Utanför sceningången
på Christinateatern


ES3 uppträder på lördagen. Min bror är trummis


Egen liten fest ute på stenbryggan.


Fint var det, och jättemysigt


Mikaela och jag i logen på Christina teatern innan vi skulle uppträda,
lördag


Vi, ES1 uppträder på lördagen

Cheers


Måndagen den 25 maj 2009

Ciao!
Idag var det första dagen i skolan efter en långhelg. Det var skönt att komma tillbaka igen och träffa alla.
Till helgen blir det ju Estet Festival (yippiiiee :D) där vi ska spela med våra musikgrupper då, och jag ska även dansa med min estetiska verksamhets grupp. Vi ska ha ett massivt genrep på onsdag (som dock kommer att krocka med min Stårkorkester konsert, som är i samma tält/sammanhang som gitarrorkestern idag) med dansen på själva Christinateatern.
Vi ska spela tre st Queen låtar med min grupp, och även (förhoppningsvis, om vi hinner med att klara/repa in den låten) Miss You av Adiam Dymott (som jag då ska spela gitarr och sjunga på).

Efter skolan idag så gick jag med David och Richard en sväng, för dom skulle ändå typ åt samma håll som jag skulle. Visst, lite omväg hem blev det väl, men vad gör man inte för lite trevligt umgänge såhär en solig måndag eftermiddag.


Ja, sen hade vi konsert idag då med gitarrorkestern igen på Norra Torget här i stan, för det är Kulturvecka här nu. Det var våran sista spelning för terminen, och med det så var det sista spelningen för några 3:or som går ur i vår. Det tråkiga var att det knappt inte var någon publik i tältet där vi spelade. Dålig tid att spela på, kl 18.00 en måndag kväll, vad tror dom. Det var himla segt. Ja, fyfan. Nästa vecka blir det bowling och ev. käk som avslutning med gitarrorkestern, iaf :)

Efter konserten gick jag hem till Jessica en stund och var social med hon och Mickan, som var där. Det var himla trevligt, girls, som det alltid är :)
Vi planerar lite smått om att ha en fest i juni, kanske den dagen vi slutar skolan, alltså den 11 juni. Det ser jag fram emot!
Fester är aldrig fel, speciellt inte med denna klass :)
Sen efter Estet Festivalen i helgen så blir det väl nåt kul med efteråt.Jag är rätt dålig på att läsa min "The Story Of Muse", eftersom att jag anser att det krävs en viss koncentratition och friskhet i hjärnan för att läsa det som står (på engelska) och för att förstå det som står, hehe (låter som om jag är kass på engelska, men icke, så är det faktiskt inte) och efttersom att jag är intresserad av att läsa/ta in information/fakta om just Muse så vill jag, ja, som sagt vara fresh in the brain.
Men igår kväll/natt läste jag! Jag kunde inte sova! Efter denna långhelg så lyckades jag vända på dygnet lite. Så runt 23.30 gav jag upp med att sova, jag läste ist.
JAJAJA det var inte det jag skulle säga, det intressanta kommer nu!

Man får alltid reda på något nytt när man läser i den kära boken. Jag älskar den! Och det stod att Matt vet knappt själv vad låten Plug in baby handlar om (okej det visste väl de flesta Muse fansen, men ändå) för här stod det lixom klart att det var så. Men den handlar om kärleken till hans gitarrer. That's it.
Det stod med att någon gång runt 2000-01 tror jag det var, när dom turnérade massa, så började Matt få mer uppmärksamhet från fansen. Speciellt från tjej-fansen. Det var nämligen så att det var några crazy fans som skulle träffa han backstage, de låtsades om som att de va helt "normala" typ, men sen till slut så bröt de ut i storgråt när han var tvungen att gå, och de sa att de hade lämnat sina pojkvänner för att vara med honom. (hahahaha) Detta hände dock bara 2 gånger.

Jaja, nu ska jag inte tjata så mycket mer. JAG ÄLSKAR MUSE!

CheersKan ju säga att jag längtar som en idiot till The Resistance kommer!

Onsdagen den 20 maj 2009 - friendship

Jag måste bara göra ett inlägg för att jag älskar mina vänner så.
Så här kommer bilder på mej och några av mina bästa vänner, bara för att jag älskar er så mycket
<3Jag och Natalia 2006Emma och jag 2008Jag och Patricia 2008Jessie och jag 2008Jag och Anno 2009Jag och Kikki 2009
Jag och Felix 2009Jessica och jag 2009Jag, David och Mickan 2009Jag och Jennifer 2008Hanna 2008 (hade ingen bild på mej och Hanna tsm så därför fick det bli en enskild bild
på henne)David 2008(samma sak här, så en enskild bild får det bli)


Om man kollar noga på tavlan bakom David på denna sista bild så är det minnen från våran första musikal december 2008.
Folk som skrivit på den går i es1<3  Jag är väldigt stolt över alla mina vänner, och jag är väldigt tacksam över att ni vill vara mina vänner.
Tack alla! (fick säkert inte med precis alla, men ni vet vilka ni är)

Cheers


Onsdagen den 20 maj 2009 - Love affect

Ciao!
Idag är vi lediga, p.ga nånting. Studiedag eller nåt. Sen är ju alla lediga på torsdag och fredag med, det är gött. Att vara ledig i 5 dagar, hehe, som ett litet lov.
Men eftersom att jag är småbesatt av att vara i skolan så blir det lite jobbigt. Men det ska bli skönt att vila upp sej.
Och i morgon är det min första dag på sommarjobbet :) Ska förbereda mej massa idag.

Igår var jag en sväng med Mickan och Anno på stan efter skolan innan dom skulle hem 18.10 med bussen. Jag orkade verkligen inte vara hemma en sån dag, och nästan ingen var hemma, så jag drog till Natalia ca 20.30 och var hos henne till ca 01.00. Vi hade jättekul, precis som förr. Jag har saknat våran vänskap så mycket.

Är det bara jag som har blivit dum i huvudet eller är det så att man påverkas på olika sätt av kärlek?
Borde jag säga nåt? Hur ska jag bära mej åt? Ska jag vänta?
Jag har svårare för att göra saker och ta tag i det jag måste göra. Eller nej, om jag vet att jag har något att göra så gör jag det, fortfarande. Men det är svårare. Att äta är ett rätt stort problem just nu med.
Jag blir mer instängd i mej själv på något vis och blir beroende av att vara mer med vännerna i klassen. Tycker det är tråkigt att vara hemma och familjen är på mej. Det är som att dom inte vet, eller har glömt bort hur det är att vara ung!
Jag blir mer känslig för att mottaga skrik och bråk.
Vill helst vara för mej själv så mycket som möjligt.
-Jag sköter hellre mej själv än att ha en frågande familj efter mej.
Love affect

Cheers


Söndagen den 17 maj 2009 - fest igår

Ciao!
Jag vaknade lite innan 10.00 och orkade bara inte sova mer. Dels p.ga värmen och att jag fortfarande är lite förgylld i hela kroppen sedan dagen/kvällen igår.
För igår var det fest hemma hos Jessica med Kikki, Felix, David och Richard och jag må säga att vi hade det himla trevligt och mys. Så jag ska försöka berätta lite om hur det var. Inte för att det finns så överdrivet mycket att säga förutom att vi flummade... en hel jävla del, haha!

Ja, det började väl med att jag kom lite innan 18.00 med en gräddfil i högsta hugg till chipsdipp. Då satt vi mest bara och snacka ett tag, och körde "jag har aldrig ...".
Well, sen bara drog allt på, lixom :) Jag minns att jag la mej ner nedanför soffan och kikki på mej och typ, tog min kamera och tog flumm bilder på david och richard, hehe. (både jag och kikki var väl lite väl flummiga vi med) Hahah sen skulle david visa att han kunde jonglera! Först med vindruvor sen med äpplen, haha, så sött ;D han var asduktig, blev impad.
Sen satt vi mest och prata och lyssna på musik, sen kollade på några filmer.

Kvällen var lång, men den kändes som att den bara var 1 timme, allt gick så fort :/ Efter ett tag fick jag sån jävla huvudverk, kunde bero på all instängd rök som virvla runt i lägenheten, och för att jag inte hade ätit så mycket denna dag.

Det hela slutade väl med att kikki, felix och jessica somnade till slut till Silent Hill, och david var tvungen att dra för hans mamma kom och hämta han för dom skulle på nåt dagen efter. Egenliten skulle han sova hos mej så kunde vi ha stannat länge hos jessica. Och jag säger "vi" för att jag och richard följde han en bit för vi skulle ändå åt samma håll.

Men så kan det vara :) Vi hade sjukt kul iaf och jag känner redan nu hur jag saknar allt så mycket. Lyckas alltid sakna alla så enormt fasten jag träffar dom varje dag i skolan.

Lägger väl upp några bilder från kvällen :)

Cheers och tack för kvällen <3Kikki, Felix och jag


ja, jag får väl säga att på denna bild visar vi alla nog en av våra fulaste sidor
hahahaha!Richard och David

Ja, dom är söta :)Jessica, Felix och David

Okej förlåt mej för denna bild, men jag tycker den är lite rolig! :)
Som ni ser så är Felix väldigt.. ja, nåt..? Det är iaf hur oseriöst som helst
och jag vet inte hur mycket David gillar det, hahahahaah :')


Torsdagen den 14 maj 2009

Ciao!
Nu är jag lixom trött på att vara sjuk, eller känna att jag har ett virus eller en bakterie i kroppen. Senast jag var hos doktorn och kollade mej med blodprov och allt så hitta dom inget. Alltså var det väl ett jävla virus.
Nu ska vi försöka få en tid igen. Vad är det som händer med mej.. åh.

Iaf, jag sjöng massa i skolan idag fasten jag inte borde ha gjort det. Så jag unnade mej med mycket té och vila när jag kom hem. För en gångs skull! Det är det jag behöver, mycket nu. Jag kollade på massa Muse och bara kände hur jag kunde slappna av och glömma alla skolarbeten och alla måsten.


Nästa vecka är vi lediga på onsdag, torsdag och fredag. Så gött! Och på tisdagen har vi andra delen i matte nationella 8.20. Första delen på matte nationella som vi hade i onsdags gick iaf hyfsat bra. Så jag hoppas att detta går minst lika bra iaf.
Sen på eftermiddagen ska vi i es1 kören uppträda i rasthallen med en låt som vi övade på för första gången idag! Hallå, lite kort varsel eller? :S Jaja, bara jag mår bättre i halsen då.

Idag hade vi även nationella engelska, speaking. Där vi pratade om ja, vad ska man säga... Typ vad man kunde prata om med sina vänner o.sv. Rätt svårt ämne faktiskt. Det gick väl hyfsat.

Det är lite roligt att jag säger vad som händer i helgen, vad jag ska hitta på med några och det ska bli så kul och bla bla bla och så händer det inte. Skulle ju tälta med några i helgen, men vi avstår det nu. Några va inte så pepp på det och ja, jag mår ju inte så jättebra så jag ska väl egentligen inte utsätta mej för tältning då när det är kallt på kvällarna änsålänge.
Men NU är det bestämt att vi, samma gäng ska vara hos Jessica på lördag. Det blir nice! :)

Så, ha en bra helg, alla! :)

Cheers


Lördagen den 9 maj 2009

Ciao!
Idag skulle jag egentligen vara i Storfors på UKM och kolla, men så blev det inte, nej.
För det går inga jävla bussar på lördagar från Kristinehamn till fucking skithålan Storfors. Så det blev inget med det. Men det var bara en av anledningarna till varför det inte blev av.
Men jag hoppas att det går bra för Davids band utan att jag och Felix är där och supportar. För dom börjar nämligen spela precis nu när jag skriver detta, kl 18.00

Så dagen idag var att mamma väckte mej runt 10.00 och jag var skittrött sen igår kväll. Dagen i skolan igår var himla jobbig så jag var trött efter det med. Vi skulle göra nåt såkallat cooper-test (för dom som inte hade gjort det, b.la jag då) där man ska gå/jogga/springa 8 varv = 3 kilometer runt en sån löparbana. + att det då regnade när vi i A klassen skulle göra det. Eller, det var mulet och blåsigt sen så började det regna. Men ja, jag gjorde det ändå, hehehehe.
Nåväl, så färgade jag håret idag igen. Lite mörkare brunt igen för att min utväxt var 2 mil lång och min tigerslinga såg inte bra ut längre. Sen har jag suttit och laddat ner 3 Muse konserter från musebootlegs.com, kärlek på den hemsidan.
Live från 2004, 2007 och 2008. Nu ska jag bara få ut det på dvd med.

Igår tillbringade jag min dag efter skolan hemma hos Jessica tillsammans med Mickan och Felix. Vi kollade på Titanic, åt kyckling med wok och hade jättemysigt. Har tyvärr inga bilder från den dagen.

Nästa helg så blir det tältning med Jessica, Mickan, David och Felix. Kikki skulle egentligen vara med, men hon kunde inte av nån anledning. Anno skulle också kanske vara med, men hon avstod p.ga vissa skäl.
Så vi blir 5 pers som ska slagga i Felix 6manna tält :>

Vi hade engelska nationella, hör och läs förståelse i torsdags om jag inte redan nämnt det. Det gick hyfsat bra faktiskt. Och så var det Italienska prov igår fredags med och det gick rätt bra det med.
Sen på onsdag den 13 maj så är det matte nationella 1a delen. *suck* Där har vi 90 min på oss där vi ska lösa en stor uppgift på 60 jävla minuter. EN stooooor uppgift på sextio minuter!! HUR kul låter det. Och rästen ska alltså ta ca 30 minuter. På kvällen samma dag har Musikskolan konsert på Christinateatern där jag då ska spela med gitarrorkestern.

Ja, det var väl en halvkort sammanfattning på helgen/veckan och lite av nästa vecka.

Cheers


Tisdagen den 5 maj 2009

Ciao!
Jag kom hem från Helsingborg i söndags kväll, och i hela helgen har jag haft fullt upp. Men nu har jag lite tid att vara här och skriva lite.

Det var trevligt i Hbg, träffade en mysig vän, Malin som jag också träffade i somras. Jag fick träffa några av hennes kompisar och så åt vi glass, kulglass köpte vi för 30 rikstaler! Svindyrt. Men det var det värt med trevligt sällskap och omgivning, vid havet :)
Men vi åkte ju faktiskt ner till Skåne för att pappa skulle på sin återklass-träff.

Veckan är fullbokad, som vanligt.
Imorn är det fiol igen.
Torsdag är det nationellt prov i engelska - läs och hör förståelse.
Fredag, prov i italienska och göra konditionstest, yippie.

Men sen till helgen blir det kul igen :D För då ska jag och Jessica och kanske Mickan till StorforsUKM där, där David och hans band spelar, så vi ska åka och se dom :D:D Sen spelar min bror där med fast på söndagen, fast han är inte lika kul att se, har ju sett dom uppträda många gånger, hehe.

Sen nästa helg igen efter det (blir det nog) så ska vi, ett gäng täla, grilla och ha det MYS! :D Det ser jag verkligen fram emot! :)

Vi repade med bandet idag igen och nu har vi faktiskt kommit en bra bit! Vi är typ halvvägs i låten som Felix har skrivit. Det låter jättebra!
Och på ensemblen så spelar min grupp 2 Gueen låtar, Under pressure och The show must go on. Jag sjunger och spelar gitarr på dem, (fast inte samtidigt, heheheee).

Och nästa vecka så har vi konsert med Gitarrorkestern på Christinateatern här i stan. Och snart så är det Estetfestivalen! Det ser jag ochså fram emot, det ska bli så kul!

Och just det, filmen som vi gjorde på vårt svenskaprojekt som jag nu tar upp igen, ska jag lägga upp på youtube, SNART ! Ja, snart jag glömmer alltid bort det men idag får jag nog tid.

Cheers

Fredagen den 1 maj 2009 - Valborg igår

Ciao!
Ja, igår var det valborg och det var fest ute vid Jutviken.
Men först var jag med några härliga människor på stan; Mickan, David och Richard. Jag och Mickan skulle möta Jessica som kom senare, med Felix också :)
Sen skulle Felix hem och Richard med efter ett tag. Jag, Jessica och David höll Mickan sällskap ett tag medan hon väntade på sin buss hem.

Jag och Jessica skulle cykla ut till Jutviken som ligger några kilometer utanför stan, men först så åt vi på stan och väntade på David som hade baslektion, så vi kunde hålla han sällskap ett litet tag till :)
Men sen drog vi hem och gjorde oss iordning och cykla ut.

Vi mötte Kristina, Dennis, Malin, Elin, Natalia, Fiffi, Richard (som vi var med innan på stan) och fler folk, som jag inte kände.
Det är så himla fint där ute, älskar horisonten och färgerna :')
Det var rätt kul, ända tills polisen kom. Ja, jippie. Först kom det 2 guys, sen kom det 2 till och typ "kollade till oss".
Efter det så drog tydligen några andra festare som var där, för dom pallade väl inte ha polisen efter sej...? Så vi drog också. Vi gick upp till grusvägen igen och tänkte vart vi skulle ta vägen. Några fick skjuts in till stan igen av någons flickvän, så jag och Jessica och Richard drog oss med in mot stan för att möta dom andra sen. Så vi höll oss på stan rästen av kvällen/natten. Kallt som as var det kan jag lova, fast det var ändå på nåt vis kul. Att umgås :) Fast det kunde vart bättre, om vi kunde vara hemma hos någon, men nejdå ><
Runt 01.30 orkade jag inte frysa mera så jag cyklade hem. Undra hur länge dom andra var ute och yrade :P

Ja, det var väl ungefär så min valborg var. Inte direkt som planerad, men jag slapp i alla fall att sitta hemma och tråka för mej själv.

Cheers
(här kommer lite bilder sen dagen)
RSS 2.0