Söndagen den 29 mars 2009

Ciao!
Igår var jag som sagt hemma hos Jessica som bara bor 10 min härifrån, eftersom att min bror hade fest.
Felix som sov hos henne i helgen var också där, såklart :) Och vi hade minst sagt så jävla roligt! Jag ville inte gå hem, men eftersom att det var natten då man skulle ställa om till sommartid så var klockan över 03.00 när jag kom hem. Men de följde mej.
Vi kollade på "Bad Taste" som sög utav helvete, HAHAH ser aldrig den igen, vi såg typ 30 min på den sen bytte vi till "Pulse", den är bra! Vi pratade jättemycket, och jag kan verkligen vara mej själv när jag är med er, och det är så skönt :) Kvällens (om man kan kalla det) höjdpunkt var när Felix tog Jessica's dammsugare och tog av korken på en Coca Cola flaska och skulle på nåt vis försöka "suga ur" Colan ur flaskan, jag menar, vafan tror han?! HAHAH Flaskan iaf blev ihopsugen typ, och läsken bara spruta ut och jag och Jessica asgarvade sönder! Sen drack vi inte ur den Colan mer :P
Jag ångrar dock att jag inte tog med mej kameran.

Vi pratade mycket om musik och hur den påverkar folk och så. Felix berättade också vad "Muse" betydde och vad det står för. (Jag kanske är lite efter, men då får jag vara det) Muse betyder "musa" och en musa är en sån/såna som inspirerar folk berättade Felix för mej, så han tyckte inte att det var konstigt varför Muse hette just det. För ja, det är ju just så det är, Muse inspirerar!

På tal om Muse, jag laddade ner drössvis av Muselåtar av alla slag (gamla demos, instrumentala o.sv) och även en intervju med dem på 2 delar (som jag lyssnar på just nu) från muselive.com. 
Och när vi ändå är inne på det spåret så har det kommit upp ännu en liten film när de spelar in sitt nya album på muselive.com :D
Jag lägger upp den här på bloggen nedan.

Snön smällter, JAAA!
Cheers


Fredagen den 27 mars 2009

Godkväll..!
Nu har det ju nästan gått en vecka sen jag skrev senast, ujuj skärpning på mej. Men det är så himla mycket i skolan nu och almänt, somnar nästan direkt när jag kommer hem från skolan.
Har  konserter nästa vecka; Tisdag med ensemblen i skolan, onsdag med Stråkorkestern, och lördag med gitarrorkestern. Yaa, då vet man ju vad helgen går ut på. Fast jag ska inte klaga, det är ju musik jag vill syssla med.

Och så är det ju så självklart att det måste snöa som in i fan också nu när våren höll på att titta förbi. Hörde på nyheterna att det är eller kommer bli ett bakslag, som brukar ske i april inte så ofta. Och ja, det är ju snart april, right? Och snart min födelsedag, den 1:a april. hehehe...

Ja det är så mycket jag har velat skriva här men jag kommer ju aldrig ihåg när jag väl får tid.

Min bror spelade i rasthallen i skolan idag med "Linden Drumline", lika bra som alltid. Han ska ha födelsedagsfest här hemma i morgon så jag vill lixom hålla mej borta, som tur är så har jag en god vän Jessica som räddar mej från denna situation, ska hem till henne på kvällen :)

Btw funderar på att klippa mej, typ fixa till luggen, korta lite på den så det blir en blandningn mellan snelugg och typ raklugg fast mycket uppklippt så den inte blir så kompakt, I need changing!

Laddar upp lite bilder från förra helgen när det var vårkänsla i luften.
Minnen från denna underbara fredag när vi fottade till vårt svenska projekt som jag snackat om, som blev ett bildspels/film, vi redovisade det idag och det gick jättebra och den blev jättebra! :)


Och jag vill bara påminna att våran redovisningsfilm/bildspel kommer att ligga ute på youtube snarast: LaurelWw

Cheers



Lördagen den 21 mars 2009

Ciao!
Helg igen då, och det är så skönt. Fast helgenra börjar bli mer lika varann; öva gitarr och sång, och eventuellt någån annan läxa. Ah, det är väl så det är.

Just nu när jag sitter och skriver detta så hör jag att min storebror som sitter i rummet bredvid lyssnar på Muse på sin dator, och det kan jag säga, att det glädjer mej :) Det var ju faktiskt han som en gång fick mej att verkligen lyssna på dem, eller nej, han lyssnade så himla mycket på dom varje dag förra våren och under sommaren, så det smittade av sej! Kanske märks :P

Och det känns rätt tjatigt och meningslöst att sitta och skriva vilken stor inverkan Muse har haft på mitt liv de senaste året. Eftersom att det är en procents chans av 1000.000.000 i världen att jag kommer få säga det till dom face to face, och att jag är ett av alla miljontals Musefans här i världen, som säkert tycker samma sak. Ah, det är väl så det är det med.
Men är det 3 människor i världen som är bäst, så är det ju så, och det får dom tåla eftersom att dom är underbara<3

Igår var vi lediga, och jag och några vänner från klassen tog bilder till ett svenska projekt där vi skulle mordenisera en bibel-myt; Äktenskapsbryterskan.
Det var sjukt kul och vi såg så coola ut ;D Bilder kommer så småningom upp på bilddagboken: Laurel-Wreath.
Sen på kvällen gick vi på stan lite och sen hade filmmys hemma hos Jessica :) Det var riktigt nice alltså :)
Och nu blir väl helgen som vanligt, som jag skrev i början av inlägget.

Cheers
(Styling av Fiffi, stående, till bilderna till filmen. Vi skulle vara några slags punkare av nåt slag, nåt med stil iaf)

Torsdagen den 19 mars 2009

Ciao!
Idag har det varit en skitkul dag i skolan! Den har varit soft med, vi hade ingen estetisk origentering för 9orna hade intagningsprov idag (hahahahah minns själv hur jävla nervös man var!) så vi hade ingen kör på eftermiddagen heller. Sen har det bara varit en allmänt bra dag, solen har lyst hela dagen och vi hade lite "estet mys" med gitarr och allsång på några bänkar utanför skolan innan lunchen. Ibland så bara älskar jag estet, det är bland det bästa jag vet :> puss på er :* underbara människor! :)

Imorn blir det till att vara med några töser i klassen för vi ska göra vår film till vårt svenska projekt som ska vara klart v.13.
Det passar bra för vi är lediga imorn. Vi ska vara sliskiga punkare typ, och det ska bli så kul :D


Min bror fyllde 19 igår också, så intressant :P Lika intressant som att jag inte vet vad jag ska hitta på i helgen, vill hitta på nåt med nån.. gah! :<

Och nu tappa jag bort mej vad jag skulle skriva ...

Jag vill ha förändring, med allt..! Allt från håret till att byta namn på bilddagboken. Måste ha nya kläder också >< Problemen strömmar över ...

Men snart är det påsklov! Och då ska jag antagligen till Stockholm till Teresia, om mina föräldrar nu kan bestämma sej om jag får.

Jag är trött. tjoho, det är helg.

Cheers
Slänger in en bild (och en video) från våran första musikal vintern 08 i logen bara för att jag saknar det så in i helvetes mycket och att det var bland de bästa som hänt i mitt liv, och det var då vi alla kom närmare varann och läre känna varann mer. Ni är bäst <3
)Det är inte jag som filmat videon, men den är jävligt rolig och såhär är det på estet ;D)

Es1a och b:s första musikal vintern 08



Måndagen den 16 mars 2009

Ciao!
Idag var jag på sommarjobbis intervjuen på Maxi, det gick bra, och man var tvungen att svara på några multiplikationstal! Insane.. ! Jag är ju så bäst på matte menar jag .. not -.-
Jaja hur som helst, så får man reda på om man fått jobbet om 2 dagar, alltså på onsdag, annars blir man reserv.

Och innan idag när jag skulle gå hem från skolan så såg jag en intervjuare och en kameragubbe som stog och intervjua nån, jag tränkte: äh jag bara går förbi. jajajajaja visst, lätt. De haffa mej alltså x'D Han skulle ställa "en enkel fråga", som löd: Vad är det bästa med livet? Jaha, så var man ju tvungen att stå där och svara helt spontant i kallt och blåsigt väder, så man såg ju inte så bra ut heller xD Jag svarade: Musiken! (och så är det ju :P) Sen så var det lite följdfrågor, typ som varför det o.sv. HAHAH fail på mej alltså!
Det var inte KLTV (Kristinehamns Lokal Tv) som jag trodde, nej det var SVT värmland..! tjoho! -.-

Jaja, det var väl allt, och sånt händer väl .... inte så ofta :P

Cheers

Fredagen den 13 mars 2009 - Best, you've got to be the best

Ciao!
Ja, fredag, den 13! :D Fortfarande min turdag, och det visade sej ännu en gång idag.
För innan idag var jag och min familj i Karlstad igen på 4 Sound och denna gång så köpte vi gitarren jag kollat in :) Epiphone Les Paul Standard. Det fick bli den. Turen var denna:

1: Det fanns bara en kvar som egentligen var reserverad till en annan, men vi fick den ändå.
2: Och det berodde nog på att pappa sa att jag tar lektioner hos en som han i affären som vi köpte av känner.
3: Så vi fick också en mycket praktisk (waay much better än min gamla) gigbag gratis!
4: Jag fick också 2 plektrum gratis, när jag skulle betala dem så sa han att han bjuder på dem :)
5: Sen köpte vi ett läder axelband till nya guran.

HEJ jag är glad! :D Fast det är födelsedags present, som jag får om 2 ½ vecka.

Och ja, jag har varit lite off här denna vecka, men det har varit en väldigt hektisk sådan, haft så mycket shit att göra.
Ska försöka här skriva lite oftare, heh.


Sen laddas det upp så trevliga bilder på muselive.com från när Muse-arna spelar in sitt nya album :D Man blir så glad över att se det alltså, och man längtar bara mer och mer tills det kommer i höst! :D GAH! Det känns skönt att se att dem jobbar på det massor som man ser på bilderna och läst i intervjuer.
Muse, you've got to be the best.




Cheers

Söndagen den 8 mars 2009

Ciao!
Söndagar är alltid lika deprimerande, speciellt om det snöar som aldrig förr, hallå, det är mars!
Söndagar är tråkiga och det blir att jag alltid måste göra någon typ av läxa.

Jag har "förljusat" min blogg lite, den är inte så snygg ändå, men inte lika mörk och tråkig som innan.

Igår stack jag en sväng till Jessica (och Kikki som fortfarande brukar sova hos henne om dagarna) och var där en stund på kvällen. Vi lagade riktigt god mat och såg på en kalkon-skräckis. Fast vi blev allt lite rädda då och då :P Vi kollade inte på Melodifestivalen, det var ju bara andra chansen så vem orkar det, det var ju ändå bara dåliga bidrag x'D
Men vi hade kul iaf :)

Rätt tråkigt inlägg, jag har inte så mycket att skriva just nu, det är lågkonjunktur, och lika så i mitt liv just nu. Finns inte mycket som är positivt för mig just nu.
Skitsvårt att få sommarjobb dessutom, blir deprimerad om jag inte får nåt jobb = inga pengar i sommar = spara nu =?
Jag sparar faktiskt till en ev. Muse konsert i höst :P

GE MIG PÅSKLOV!
Jaja man måste försöka se det från den ljusa sidan.

Cheers

Fredagen den 6 mars 2009 - Inflyttningsfest

Hola!
I onsdags hade min käre vän Jessica inflyttningsfest hos sig för hon har flyttat in i lägenhet för nån månad tillbaka sen.
Vi har också haft ett födelsedagsbarn i klassen, Anno, som fyllde den 27 februari (om jag inte minns helt fel) så vi firade henne med på samma gång, så vi firade 2 saker samtidigt :>

Nu är det äntligen helg igen, så skönt alltså ;D Man känner jämt att man behöver det varje fredag eftermiddag.
Ska nog bara ta det lugnt, kanse träffa Kikki och Jessica i morn.

Min affisch på Matt Bellamy som jag beställde den 26 feb hämtade jag ut igår, alltså, så snyyyyygg :D:D *happy*

Skulle egntligen till Karlstad idag med Jessica och Kikki men Kikki hade inga pengar och Jessica skulle ha privat gitarrlektion kl 20.00, och jag var trött. Vi skulle gå och kolla på Rock Karusellen, men det sket sej då.
Jaja det får bli en annan gång :P

Cheers
Anno och Jessica
dessa mysiga människor var det vi firade :)

Söndagen den 1 mars 2009 - Unbelievable!

Ciao!
Då har man gått in i en ny månad. En månad kvar tills jag fyller 17, btw :> Jaja det var ju inte det som var det intressanta.

Igår var jag och min familj över till grannarna och umgicks o.sv, vilket vi brukar göra.Vi kom in på musik (jag orkar inte berätta det så detaljerat) och vi kom i alla fall in på Muse. Det visade sej att pappan i familjen hade hört talas om dem och att han hade full koll på dem. Han hade sett dem live 1994, innan de slog igenom....!
Jag satt och gapade i minst en minut och var och chocktillstånd. Jag var tvungen att fråga om det fan ta mej var sant, ohyes, it was! Grannen rakt över gatan har sett Muse live 94!

Idag är det den sista dagen på sportlovet, men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen :) Fast roligare om man var frisk dock -.-

Cheers

RSS 2.0