My fake plastic love

30 Augusti 2009

Längesen jag skrev här nu igen, hm.
I skolan nu så håller vi på att skriva Schlagerlåtar i små grupper, jag är med Mikaela, Rasmus och Jessica och våran låt ska äga allas när den är bäst ;) (önsketänkande xD)

Varför känns det som att nåt förföljer mej? Känns som allt, ALLT har en mening med vad jag än gör eller vad som än händer. Jag menar, att jag förknippar nåt hela tiden till nånting som jag tänker på mycket. Känns lite läskigt ibland. Eller så är det väl bara så för att jag tänker på det så himla mycket ...

Iaf nu är det inte länge kvar till Green day och Muse! Kommer bli den bästa hösten NÅGONSIIIIN!
Några inlägg innan Muse konserten (och säkert även innan Green Day) kommer vara över-extasiska!

Blame it on the BLACK STAR.
Radiohead, är .. sjukt bra!

Får inte fram så mycker mer att skriva just nu ..

Lev väl

Cheers


Trasiga, och knasiga, är vårt trasdocks gäng

19 augusti 2009

Ojoj, 9 dagar sen jag skrev här sist. Det har hänt mycket sen dess.

I morgon
åker jag till Göteborg och är borta några dagar, så jag blir ännu lite mer off här ett tag.
Skolan drog ju igång i måndags och nu rullar det på som vanligt! Vi esteter (går ju i 2an nu) ska göra en mini musikal på ca 15 - 20 min som vi gjorde förra året med när vi började bara för att komma igång, och samma sak gör ettorna detta år.
Så imorgon smäller det! Vi har temat hur andra ser på oss esteter.. hehe låter som värsta utanför skapet men det är invecklat att förklara. Och vi ska nämligen ha med den låten som är som rubrik i detta inlägg, om några minns det? Trasdockorna signaturen. Såååån NOSTALGI! Jag älskade det som barn!

Jag gjorde min matte tenta i fredags. Det gick rätt bra, eller hyfsat.. hoppas resultatet blir bra med!
Och så var det Gästhamnsfestivalen här i stan då med. Där b.la Power for my own, The Born och Knekta Kungar uppträdde (lokalband, men väldigt bra!) Videor som jag filmat från detta finns på min youtube, LaurelWw

Idag hade vi ett välkomnande i skolan, för de nya ettorna. Alla esteter, 1, 2 och 3 samlades på gården och blev uppdelade i olika grupper och skulle göra som små lekar/tävlingar vid olika positioner. Var rätt kul faktiskt.

Ooooh nu är det inte länge kvar tills THE RESISTANCE släpps! WOHO! Man kunde ju höra 30 sekunder från varje låt från skivan på youtube som nån lagt upp, från iTunes. Tycker på nåt vis att det var dåligt som fan. Man vill ju vänta tills skivan kommer och man kan lyssna på hela låtarna på en gång och inte förlyssna.. ><

Nostalgi, Trasdockorna

Cheers


I need to wash myself again to hide all the dirt and pain

10 Augusti 2009

Nu har jag inte skrivir här på jättelänge. Har varit jätteupptagen senaste tiden och datorn kommer nästan i sista hand då.
Har pluggat matte nästan konstant de senaste 2 veckorna. Och mattetentan är på fredag. Är underkänd i matte A. yey...

Nåväl, så blir det Gästhamnsfestivalen på fredag och lördag här i stan.

Skulle egentligen åka till Stockholm igen i fredags om min ekonomi inte hade varit den sämsta, så det blev tvyärr inget med det denna gång.

Idag har jag varit med Tina och Linia, och samma igår. Hade jättekul med er tjejer :)
Det var världens åskoblixt oväder här innan. Det var mys, så vi stod på min balkong och kollade in alla blixtar och filmade dom lite, haha! Ingen idé och ens försöka att få en blixt på bild, då ska man ha tur!
Sen lekte vi med mina sköldpaddor, som de blev helt förtjusta i, hahaha :D
Och igår så badade vi i Tinas pool, så skönt när det var så varmt igår. Vi tog även hål i örat idag på stan. Nu har jag 7 st i ena örat, hihi snart fullt! :D (bilder från idag är längre ner)

Radiohead är jävligt bra!
Nu fick jag sagt det helt spontant.
Drömde om dom inatt. Eller nej, sångaren rättare sagt. Mr Yorke. Han var jättetrevlig och förstod svenska men kunde inte tala det så han pratade engelska :D (lägger upp en video på en av deras bästa låtar, The Bends)

Och tror inte att jag har så mycket mer intressant att berätta för tillfället. När jag väl tar mej tid och ska skriva lite här så kommer jag nästan inte ihåg allt jag vill skriva. Så... dumt ><

Cheers


Jag och Linia på min balkong när vi skådade alla fina blixtar


Linia och Tina, så söta <3


Sötaste sötsaken som nånsin gått på 4 tassar/fötter.
Min Sköldis, pussss<3


Storfot, även kallad Foten. Brorsans sköldpadda.

The Bends live 1994 Radiohead

Putte i Parken festival 29 juli - 1 aug 09

Söndag 2 augusti 2009

Nu har jag varit jätteoff här i nästan en vecka. Det har berott på att det har varit PIP nu från onsdag till lördag och Jessie min bby har varit här igen, som sagt.
Hon åkte hem innan, och vi har haft så obeskrivligt kul!!!!

Varje dag så tog vi 14.05 bussen in till Karlskoga där festivalen var, så vi var framme 14.35 på festivalen varje dag.
Vi träffade ett Musefan vid namn Hampus, som vi bestämde att vi skulle träffa, och hans syrra :) Vi träffades alla dagar och hade jättekul. Och även hans kompis Robin som vi träffade de 3 av 4 dagarna med.
På torsdagen och fredagen så regnade det som fan. Men på lördagen som var den sista dagen så var det uppehåll och jättevarmt och skönt som tur var.
Varje dag så åt vi (jag och Jessie) ute = smabbmat every day = INGET BRA. Men är det festival så är det! :)

Vi såg banden/artisterna:

Caroline Auf Ugglas
Vapnet
Lasse Lindh
Hello Saferide
Bob Hund
John ME
Deathstars
Hoffmaestro & Chraa
Thåström
Misconduct
Anna Ternheim
Melody Club
Sahara Hotnights
Slagsmålsklubben
The Last Republic
Alice In Videoland
The (international) Conspiracy
Lillasyster
Bullet
The Birthday Massacre
Backyard Babies

Så vi hann ju med en del :)

Jag och Jessie hade sett fram emot att se Melody Club mest, och det var så jävla BÄST med!!!
De var skitbra och vi stod såklart längst fram. Där stod vi i 1 och en halv timme. Kristoffer (sångaren) kom ut på scen en snabbis medan de soundcheckade och hälsade på oss som stod och skrek där :D
Sen drog de igång. Och faaaan så bra det var! De spelade Palace station, som Kristoffer även berättade lite om, att det var deras allra första singel som kom ut 2002 (då jag började lyssna på dem, och då man blev jätteglad över när videon visades på Ztv på den tiden!) Så det var så sjukt grymt att höra den låten live 7 år senare! Så underbart. Jag var lycklig måste jag erkänna. Tack, såna minnen<3

För övrigt så var festivalen awesome! Publiken kunde väl varit lite bättre i allmänhet måste jag tycka.
Men aja så är det väl. Det är ju inte världens största festival om man säger så.
Det dåliga var att det var såna helvetes uppförsbackar till stora scenen, som var skogs eller grusbelagda. Yippie när det regnade säger jag bara. Ehee, gummistövlarna var på säger jag bara.

Det känns på nåt vi att jag inte orkar berätta så mycket om festivalen nu. Det är lixom så färskt i hjärnan så det måste smällta lite. Men nu har jag berättat lite iaf och det kanske kommer mer så småningom :)

Ja, vad finns det att säga, det var jättekul och jag kommer väl antagligen att sakna denna tid med. Har lätt för att sakna saker. Men så är det. Lägger upp några bilder, sen finns det mer på min bilddagbok, originofMuse.

Cheers


Jessie och jag på gräset en bit bort när Ulf Lundell skulle spela på
stora scenen onsdag 29 juli


Stora scenen onsdag 29 juli, också kallad IP


Misconduct lirar på Lilla cirkus scenen som även var den minsta,
fredag 31 juli


Lera, vid stora scenen fredag 31 juliThe best of the best on the festival, Melody Club spelar på stora scenen
31 juli


RSS 2.0