And I could never run away from you

Måndag 27 juli 2009

Idag är det jobbet som gäller igen, 16.45 -21.15. Sen jobbar jag på morgonen dagen efter. Och det är antagligen den sista jobbdagen för mej. Säsongen slutar nog på fredag-lördag, och det är då det är Putte i Parken och jag jobbar JUST dom dagarna. Men jag har äntligen fixat så en annan jobbar för mej då, som tur är! Så på tisdag är det nog det sista passet för mej, tack och lov :D Lov, ja, lite lov får jag väl då.
Men pengarna har kommit/kommer till mycket bra nytta så jag ångrar inte en sekund att jag har/hade ett sommarjobb denna sommar.
Utan jobbet skulle min sommar vara destroy-ad.

Jessie kommer hit antagligen på onsdag igen och då bär det av till Karlskoga - Putte i parkeeeeen! yey! Och vi ska träffa en som heter Hampus där. Musefan :D

Igår så beställde jag lite skivor från ginza.se:
Radiohead - The best of 1992 - 2003 x2cd och dvd
Feeder - Swim (album)
Feeder - Echo Park (album)

Cheers

Must we do as we're told?

Lördag 25 juli 2009

I torsdags kom min älskade Jessie hit, som sagt. Vi har haft skitkul (som vanligt) och yrat massa (som vanligt) :D

När hon kom, den 23e så tog vi en liten tur i den minst sagt regniga stan. Vi var nog de enda som syntes till men vi livade upp det trissta vädret med våra pimpa paraplyn och skor :D
Vi tröttnade till slut på alla mängders vattenliter som föll ner på oss så vi gick hem till mej igen.
Den kvällen hyrde vi filmen Patrik 1,5 och köpte godis och hade mysigt.

Dagen därpå, fredag så skulle jag jobba morgon (8.15 - 12.30) vilket betyder att vi gick upp 06.30. Jessie ville följa med. Men hon utforskade nästan hela stan på min mammas cykel medan jag jobbade.
När jag äntligen slutat (fyfaan vilken dag säger jag bara!!! fyy!) så bytte vi om till tunnare kläder för det var så varmt, och drog ner på stan och var allmänt coola. Vi gick i affärer och kollade. Sen stötte jag på Emma som jag jobbar med, och några av hennes vänner (som består av b.la Victor och Anton som jag gått med i samma klass från 3an - 9an) så vi snackade lite med dem.

Sen gick vi hem till mej igen och softade innan vi gick ner till Charlie's Pizzeria där vi bestämde oss för att vi skulle äta. Klockan var då något runt 19.00.
Jessie's "kill kompis" ;) ringde henne efter att vi hade ätit klart, och dom snackade, och jag fick även snacka med han :D jag frågade om han kunde sjunga lite för mej i telefon (för han är sångare/basist/gitarrist i ett band) men det ville han inte.

Senare på kvällen så hamnade vi vid datorn, typiskt, haha! Men vi hade kul, för vi chattade med Max på msn, och även lite med en, ursäkta uttrycket, neger, som addade mej, 23 år och bor i Degerfors som cammade med oss, HAHAH! Och han ville träffa mej med, ew, nejtack hitta nån i din ålder! :D

Kvällen/natten var lång, och ca 04.00 gick vi och la oss. Övertrötta som vi var, men så fort vi kommit i säng så slocknade vi på en gång, haha.

The next day ... Så skulle Jessie åka hem. Men innan det så hann vi bestämma klart allt som har med Puttei Parken (festival) att göra. Det blir ingen camping, men Jessie har nu köpt 2 st 4 dagars biljetter :) Vi ville rädda vår ekonomi lite så det fick bli såhär. Så hon kommer hit på tisdag eller onsdag igen :D

Och efter det så åt vi lite innan vi skjutsade henne till stationen, och pratade med Max i telefon i ca 47 min. Han spelade gitarr och sjöng för oss :D<3

Det blev inget med att träffa Patricia-.- Hon ringde oss 11.30 innan och sa att hon var här i stan där dom skulle mellanstanna, de var på väg till Ransäter (scoutläger). Och vi var ju nyvakna och yra, och hon stannade bara i 30 min där och kunde såklart inte ta sej hit :( Så det blev inget denna gång... <3

Tack för allt, Jessie, ses snart <3

Och btw! Med tanke på min rubrik, "Must we do as we're told?" så är det från Muse's nya låt United States of Eurasia. SÅ BRA! SÅ BRA SÅ BRA SÅBRA SÅ AWESOME! Längtar ännu mer till albumet den 14 september nu!


Cheers

Jag och jessie, snygga som vi är :)

(Fler bilder: Bilddagboken: originofMuse, 25 juli)


Let me be the one who calls you baby all the time

Måndag 20 juli 2009

Gör inte såhär mot mej.
Jag orkar inte, mår inte bra av denna känsla.
Hur ligger det till egentligen?

På torsdag kommer min Jessie hit :D Vi ska beställa biljetter till Pip (Putte i Parken) och sen träffa våran älskade Patricia som besöker det varma Värmland!
Jag saknar er såå mycket så det ska bli skittttakuul :D

Idag jobbade jag igen. Och samma så imorgon. Och på onsdag. Men sen är jag ledig på torsdag! Det kan vara sista veckan nu som vi säljer jordgubbar. Hoppas det, på ett sätt, för då slipper det krocka med Pip.

Nu orkar jag inte skriva mer ...

Cheers

Stockholm Syndrome

18 juli 2009

Igår kväll/natt kom vi hem från Stockholm efter att ha varit på Jazzfestivalen.
Det var jättekul, precis som förra året :)

Kvällen vi kom dit så åkte vi mest runt och kollade in stan (låter som vi aldrig varit där nu men det har vi ju, haha)
och sen checkade in på hotellet som vi bodde på i Älvsjö.

Nästa dag, alltså på tosdagen så var det Jazzfestival (den höll ju på från 15-19 juli men vi var bara där den 16) och innan det så gick vi en sväng på stan. Och då passade jag på att träffa Max. En jävligt härlig kille som även också älskar Muse :D Kändes som vi hade en del gemensamt. Han tipsade även mej om bra musik/band som jag köpte på Bengans, och det var verkligen bra! Sen köpte jag mej en till Muse tröja på Punkt Shop med. Det var iaf jättekul att träffas, de 2 timmarna eller vad det nu var. Tack för det<3
Senare så drog vi oss mot Skeppsholmen där festivalen var och det slutade ca 23.30 eller nåt.
Vi såg på b.la Magnus Lindgren som var jävligt bra! Följt av Mike Stern med band, b.la kända trummisen Dave Weckel. Dom var bäst på hela festivalen! Efter deras spelning så signerade även Mike cd skivor. Vi gjorde inte det men precis när han skulle gå så han jag haffa han och sa: "Can I take a picture?" HAHA helt cp jag vet! För jag och pappa gick fram och skulle försöka få en bild på han och mej. Och jag fick det! :D Bild finns längre ner på oss två. Han är jättebra gitarrist, jag blev impad av hans gitarrspel.

SEN, och nu kommer det roliga! Festivalen slutade ju rätt sent, och vi var ju tvugna att ta tåg hem. Det roliga var att det sista tåget till Älvsjö för dagen hade redan gått. Vi gick till slut nästan panikslagna runt i tomma Centralen efter någon som jobbade där i en sån där biljettbur och frågade om tåg. Han som satt där kunde nästan inte prata svenska, han yrade om nåt tåg på linje 19 som skulle gå 00.53. Inte en själ eller tåg där.
Ingen va där och inget tåg hem.
Till slut frågade en städare oss vart vi skulle för han såg på oss att vi såg lite bortkomna. Han sa att det går en buss 01.03 till Älvsjö om man gjorde lite byten.
Vi var EN MINUT ifrån att hinna med den bussen. Vi missade den SÅKLART.
Så vi fick vänta till 01.33 tills nästa kom.
Vi kom hem ca 2.30 till slut.

Dagen därpå åkte vi hem, fast innan det så skulle vi ta en snabb shoppingrunta i stan igen. Jag skulle köpa nya jeans på Gina Tricot men alla satt så himla långt ner så jag struntade i det, och la ist pengar på den nya modellen av Converse, i skinn. 999 :-. Men jag fick också 6.500 kr i lön den 15 så jag kände mej ganska rik ändå. Köpte även en tröja på Gina för 149 :- och en blå leopard färgad sjal för 29:-.


Sen hemma igen, och jag jobbade innan igen så nu är jag ganska trött. Natalia kom förbi en sväng innan med, det var jättekul att träffas igen :)

Nu ska jag dela med mej av lite Stockholms bilder här :)

Cheers


Brormin och jag på väg till Jazzfestivalen i stekhetta.
Ursäkta för att jag ser störd ut där.


Jag gjorde en hennatattuering där för 50 kr. Eller jag gjorde den inte, men
ni fattar. Det roliga var att det kom massa okänt folk och tog massa kort
när han höll på att göra den.


Magnus Lindgren.
Det dåliga var att de inte fick spela på den stora scenen. Han är ju faktiskt
väldigt stor här i Sverige.


Mike Stern, på samma scen.


Jag och bror. Ja nu ska jag säga vad han heter. Henrik heter han.
När vi satt och åt tacos.


Stora Scenen. Något jazzband framträder.
Ursäkta om bilderna kommer lite i oordning nu.


Bara för att "bevisa" att jag har träffat Mike Stern.
Jag SER verkligen inte klok ut på bilden, herregud! Men glöm och
ignorera det, tack :)


One, 21 guns

Söndag 12 juli

Idag har jag återförenat Bullet in a bible med Green Day, live dvd från 2005.
Sist jag kollade på den var ca... 3 år sen skulle jag tro. Vilka minnen, och jag fick gåshud minst 2 gånger på varje låt. Dom är jävligt bra fasten dom gör rätt simpel musik. Jag kommer nog alltid att gilla Green Day lite sådär i smyg. Inte vara nåt megafan men ändå tycka dom är bra.
Och faktum är att jag och Teresia ska ju faktiskt se dem live, 11 oktober! Så man måste juvara lite förberedd (visst, det är ett 4e dels år kvar ca) men, ändå! :D
Det ska bli sjukt kul att se dem!

Jag är mitt inne i min "långledia" period från jobbet, och jobbar på tisdag igen. Och på onsdag eftermiddag, efter när jag har jobbat mitt morgonpass så bär det av till Stockholm med familjen på Jazzfestival för andra året i rad! Det ska bli kul. Ska kanske träffa Sofia där igen, alltså i själva Stockholm en dag. Vi ska återförena våran vänskap, om det nu funkar efter allt som hänt de senaste året sen vi sågs sist.

I förrgår var familjen på Ullared och vi shoppade för sammanlagt ca 5000:- Jag köpte massa kläder, accesoarer (vilket man aldrig kan få nog av) lite saker till rummet och godis, o.sv.

Nu fick jag inte så mycket mer att säga... nu ska jag äta.

Cheers


Summer Rain
















Summer Flower






And it's time we saw a miracle

Tisdag 7 juli 2009

Jag vågar inte erkänna för mej själv ibland att jag kan fortsätta blir "kär" i band. Sedan allt som hänt så känns det som att det numera är "fel" att älska ett band och att man egentligen borde ha vuxit ifrån "idol förälskelser" för länge sedan.
- Men Muse är något speciellt, de är oemotståndliga och bara helt fantastiska. Jag inspireras av dem och känns som att jag behöver dem för att ens kunna fortsätta med musik över huvud taget. Det har liksom varit som ett lyft för hela mej sedan jag upptäckte dem och det ångrar jag knappast.

Och nu är det lite mer än 3 månader kvar tills jag och Teresia ska se dem live. Första gången för mej, och andra gången för henne.
Det kommer bli så awesome och dem kommer rocka hela jävla Svea riket!
Tråkigt för alla som inte ska dit säger jag bara.

Just nu sitter jag inne på musicnotes.com och kollar upp lite Muse noter, fast jag stör mej extremt på att man inte kan se/lyssna på hela låten när det följer i noterna, antar att man måste beställa hem notböckerna med låtarna i. Men bortifrån det så är det rätt kul och jag funderar på att göra ett lätt arrangemang bara för skojs skull på Megalomania, till att börja med refrängen med den sjukt snygga stämman som jag bara älskar!

Ja, jag ville bara säga det :)

Cheers



Height is the one for me

Lördag 4 juli 2009

Först ska jag börja med att säga för exakt ett år sedan var jag på Gatufesten i Sundsvall med Sofia :)

Igår var det fest hemma hos Kristina i Degerfors i hennes nya lägenhet. Vi hade skitkul!
Inte riktigt lika kul var väl att ta sej dit, haha. Fast det var på ett sätt så skrattretande.

Jag, Malin och Elin skulle åka med Nilssons pappa till Degerfors, och denna dag så spöregnade det, åskade som aldrig förr och ah, blixtrade ännu mer. Värsta mys inne vädret var det. Om man var inne, vilket vi inte var.
Vi satt utanför på Nilssons trappa och väntade. Då så var det uppehåll, kvaft i lufen fortfarande men man kunde vara ute iaf. Till slut så blev det så att hans pappa skjutsade oss för hans mamma var rädd för att åka bil när det åskar och har sej. Och ju DÅ så började det regna. Om vi hade åkt 20 min tidigare (som vi väntade på att Nilssons mamma skulle bestämma sej) så skulle aldrig detta hänt som nedanstående meningar säger.
Vi kom dit till slut iaf, och vi åkte i spööööööregn, det var säkert ca en halv decimeter vatten på vägarna och blixtrarna lyste upp hela Kristinehamn.
Han släppte av oss på Stora Valla skolan i Degerfors där vi fick stå under ett tak med åskan preciiiis över oss och vänta på till Dennis skulle komma och hämta oss och gå med oss hem till Kristina eftersom att ingen av oss hade varit där.

I spöregn sprang vi till slut för att möta Denns som stod under ett tak en liten bit bort. Dels så förstörde jag mina vita tygskor. hehe. Kul. Sen gick jag Elin och Malin barfota hem till Kristina från där vi stod och väntade på att regnet skulle lugna sej lite.
Det roliga var att vattnet var typ ljummet så vi frös ju inte.
Alltså, jag har aldrig varit med om något liknande i mina da'r aså. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. (Bilder på det hemska fast mysiga väder, längst ner i inlägget)

Väl hemma hos Kristina blöta som vi var så drog festen igårn rätt fort och vi hade så kul!
Mer om det behöver inte nämnas... hehe.. men kul var det iaf, en mycket lyckad fest! :)

Jag jobbade innan idag, och fyy vilken dag det har varit alltså. PUH. Och så jobbar jag morgon imorn med. Hehe kul.
Men snart är jag lång-ledig i några dagar då vi ska hitta på nåt kul med familjen, och på torsdag ska vi till Ullared.

För allas bästa så lägger jag inte upp några bilder sen själva festen inne i hennes lägenhet.


Regn. Under taket på Stora Valla skolan i väntan på Dennis


Ännu mer regn. Det var värre än vad det ser ut på bilderna.


Men några timmar senare såg det ut såhär från Kristinas lägentet.

Så kul och träffa några från klassen/estet igen. Jag saknar er verkligen.<3

Cheers

Everything about you is so easy to love

1 juli 2009

Det blev hastigt bestämt i förrgår (måndags) att jag skulle åka till Teresia i Göteborg där hon och hennes familj är på sommaren i ett fett mysigt hus :)
Whatever så hittade jag och pappa jättebilliga bussbiljetter till Gbg från Karlstad, mycket billigare än från Kristinehamn. Så jag väckte Teresia med en överraskning att jag kunde komma till henne :D
Det blev en liten kortis (beroende på mitt jobb), men det är bättre än inget, och det var sjukt kul att träffas med :)

Första kvällen när jag kom fram så kollade vi massa på the best band, MUSE i några timmar.
Dagen därpå så tog vi en sväng i det sköna Göteborg (hihi) och sedan gick på Liseberg. Och ja, jag åkte mer än väntat, för jag är inte direkt någon karusellgalning.
Jag blev helt kär i Flumerider, och när vi åkte den för andra gången så bestämde vi oss för att göra rock-posen när de tar kort på en, och det blev skitbra så jag köpte ut den bilden för 59 :-  och den ska snart placeras på min vägg med lite citat runt om som vi sa genom färdens gång när vi åkte den.
Hahaha och andra gången vi åkte Kolorado på kvällen så blev vi dygnblöta! DÅ hade dom satt på alla vattengrejer som inte va på tidigare. Åh GUD va vi skratta, hahahahaaa!

Vi hade iaf en jättetrevlig och rolig dag i (minst sagt) värmen.

Samma kväll så fortsatte vi våran Muse-kväll med lite annat som jag hade tagit med mej.
Plötsligt har vi nog båda insett hur mycket Muse egentligen betyder för oss. Man kan inte sluta tycka om dem om man väl har börjat lyssna på dem, det bara är så. Och för varje dag som går är det ett steg närmre den 24 oktober, då det SMÄLLER!! :D


Lägger upp lite bilder sen dagarna (från Liseberg)

Utanför Liseberg, R.I.P


Hon var coolast!


Aså vi är så rock 'n roll i parisihjulet!


Balder, min största rädsla på Liseberg efter Kanonen.
Har lovat mej själv att aldrig åka den. Men med gott sällskap och lite övertalande så åkte jag den! Ja jag är stolt över mej själv! haha!


Efter många svettiga, roliga och blöta timmar så lämnade vi Liseberg kl 22.00
då det stängde.


"Det är så rock 'n roll"

Cheers och tack för dessa dagar, kunde inte bli bättre! :)
Och i oktober blir det konserter för fulla muggar! :D<3

RSS 2.0